Systemutveckling

Kuponginlösen/Unimon

Kunponginlösen/Unimon.se byggde under våren/sommaren 2012 ett system för hantering av resevaluta tillsammans med partners.

Vår Magnus Lundgren var inhyrd i projektet som expert på frontendutveckling och ansvarade för frontend i wl.unimon.se. Projektet utfördes som underkonsult till Canvisa Consulting AB.

Skånetrafiken

Skånetrafiken har vi hjälp med att bygga en applikation att analysera Jojo-kort (resekort). Applikationen är byggd i Python med GUI gjort i Glade. Eftersom Skånetrafiken själva använder windows paketerades applikationen tillsammans med python i ett installationspaket för att köras under windows. Vi själva utvecklar (som alltid) i Linuxmiljön men som visas är det ingen stor sak att portera mellan operativsystemen. Samma grundapplikation har även används av Västtrafik och av Bims (7 länstrafikbolag i mellansverige) för att analysera deras kort.

SveaEkonomi

Vi har byggt SveaWebPay:s officiella Drupalmodul för Ũbercart.

Länstrafiken Mälardalen

I samband med att vi har byggt E-handelsplattformen åt Länstrafiken Mälardalen så har vi även gjort ett pris-API som täcker ytan för de olika biljettsystemen som finns i Sörmland, Örebro och Västmanland.
Varje läns taxa är baserad på de premisser som respektive biljettsystem har implementerat. Allt från en rent avståndsbaserad taxa till en taxa baserad på den resväg man åker. Vi har kopplat till detta byggt verktyg som emulerar den prisberäkning som görs i befintliga system, Cubic (Örebro) respektive Almex (Västmanland).

Länstrafiken Mälardalen

Handla buss- & tågbiljetter på webben. Under andra halvåret 2009 hjälpte vi Länstrafiken Mälardalen att bygga upp en e-handelsplattform, den viruella biljettmaskinen. Vi har gjort 3 separata sajter åt respektive länstrafikbolag i Södermanland, Örebro och Västmanland.
 

Subscribe to RSS - Systemutveckling